skip to Main Content

Stichting ZEHG is opgericht door vrouwen die zelf hyperemesis gravidarum in hun zwangerschap(pen) hebben meegemaakt. Zij kregen te maken met onbegrip van medisch personeel, gebrek aan informatie en het gevoel er alleen voor te staan met deze aandoening. Dit gaf de motivatie om hier iets aan te willen veranderen.

In 2013 is Stichting ZEHG (Zwangerschapsmisselijkheid en Hyperemesis Gravidarum) opgericht. Waarom "ZEHG"? Omdat de onbekendheid met HG, zowel binnen de medische sector als binnen de sociale omgeving niet goed is. Veel mensen ervaren onbegrip, diagnoses worden niet gesteld of de oorzaak van veelvuldig overgeven wordt als psychisch benoemd.

ZEHG dus dat je HG hebt. ZEHG dat HG een aandoening waar nog veel onbekend over is, maar die zeker niet licht opgevat mag worden.

ZEHG het in de pers, tegen medici, tegen het onderzoeksveld, tegen je vrienden en familie. Onder doelstellingen lees je wat we willen bereiken rondom HG.

Stichting ZEHG: Zwangerschapsmisselijkheid en Hyperemesis Gravidarum

Er zijn verschillende producten online te bestellen:

  • Folders of flyers. Kosten per set van 30 stuks: 10 euro.
  • ZEHG Armbandje. Kosten per stuk: 5 euro.
  • Deelname Lotgenotendag. Datum en kosten per deelnemer: worden aangekondigd via de site en de facebook pagina.

Je kan je bestelling of deelname aan een van de bijeenkomsten via het onderstaande formulier doorgeven. Per formulier kan slechts 1 type product besteld worden.

Jouw naam (verplicht)

Wat wil je bestellen?

Aantal

Wat wil je bestellen?

Aantal

Wat wil je bestellen?

Aantal

Wat is je adres?

Jouw e-mail (verplicht)

Opmerkingen

Na ontvangst van dit bedrag op rekeningnummer NL98RABO0138707030 ten name van Stichting ZEHG sturen we de bestelling op, of wordt je inschrijving definitief. Na bestelling ontvang je een emailbevestiging.

Back To Top
×Close search
Zoeken