Skip to content

Stichting ZEHG

Groot Zuideveld 152

4271 CD Dussen

RSIN: 853225345

KvK: 58889914

Rekeningnummer: NL98RABO0138707030

Heb je vragen of wil je contact met ons? Stuur en berichtje via het contactformulier hiernaast.

LET OP!

Ben je journalist/redacteur en wil je in contact komen met ons? Stuur dan een email naar media@zehg.nl

  Hoe heet je? (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Je berichtje (verplicht)

  Help Stichting ZEHG groeien

  Hulp nodig om aanwezig te kunnen zijn bij symposium

  Wij als bestuursleden en vrijwilligers van Stichting ZEHG hebben een wens : onze stichting groot maken. Zoals jullie weten doen wij dit werk geheel vrijwillig en het bestaan van de stichting is volledig afhankelijk van donaties.

  We zouden dolgraag nog meer voor onze doelgroep betekenen en dan ook echt van ons laten horen!!! Wij denken dat het daar nu de juiste tijd voor is!

  17 Maart is er een symposium voor professionals genaamd: obstetric medicine – zwangerschap en mental health. Ons doel is daar bij te zijn en ons hard te maken voor vrouwen met HG en hetgeen zij nodig hebben.

  DIT DOEL KAN ALLEEN BEREIKT WORDEN MET JULLIE HULP!
  De kosten die hieraan vast hangen zijn 2 x €189,00 = 378 euro (dit is entreegeld voor het symposium). Met zijn allen moeten dit lukken!!!!

  Een donatie overmaken kan op ons rekeningnummer NL98RABO0138707030 ten name van Stichting ZEHG in  Zoetermeer. Je kunt een donatie ook overmaken via onze donatie-module bij Geef.nl. Via deze link kun je direct naar de donatiemodule van Geef.nl gaan.

  Elke bijdrage wordt op prijs gesteld en zorgt ervoor dat wij bij dit symposium aanwezig kunnen zijn om jullie stem te laten horen!!! In verband met aanmelding voor het symposium hebben we jullie donaties voor 10 maart nodig!

  Alvast hartelijk bedankt namens de bestuursleden en vrijwilligers van Stichting ZEHG! Je bent niet alleen!

  Back To Top