Skip to content

Stichting ZEHG

Groot Zuideveld 152

4271 CD Dussen

RSIN: 853225345

KvK: 58889914

Rekeningnummer: NL98RABO0138707030

Heb je vragen of wil je contact met ons? Stuur en berichtje via het contactformulier hiernaast.

LET OP!

Ben je journalist/redacteur en wil je in contact komen met ons? Stuur dan een email naar media@zehg.nl

  Hoe heet je? (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Je berichtje (verplicht)

  Vrouwen die ernstige zwangerschapsmisselijkheid of hyperemesis gravidarum (HG) hebben of hebben gehad kunnen zich aanmelden bij onze besloten facebook groep. Hier zijn duizenden vrouwen lid die in eenzelfde situatie als jij zitten of gezeten hebben.

  Als je nu op dit moment last hebt van ernstige zwangerschapsmisselijkheid of HG… Als je zojuist een baby hebt gekregen en wilt verwerken en herstellen van wat er gebeurt is… Als je het weer aan durft om voor een broertje of zusje van je kindje te gaan en wilt weten wat je kunt doen om de impact van HG te verminderen: de facebook praatgroep van ZEHG staat 24 uur per dag voor je klaar. De leden van de groep ervaren enorm veel steun van elkaar. Vrouwen helpen elkaar door moeilijke momenten heen en wisselen informatie en tips met elkaar uit. Hier worden vriendschappen voor een leven gemaakt!

  Belangrijk om te weten is dat de facebook groep besloten is en alleen voor vrouwen die aan HG hebben of hebben gehad. Alles wat je daar post wordt niet door je eigen vrienden op facebook gezien en blijft 100% binnen de groep. Let op! bij het indienen dien je alle vragen in te vullen, anders wijst het systeem je aanvraag af.

  Vanwege privacy en op verzoek van onze leden laten wij geen zorgprofessionals en/of familieleden toe. 

  Ben je zorgprofessional? dan verwijzen wij jou graag naar: informatie voor zorgprofessionals. Ken je iemand met HG en wil je meer weten? Kijk dan op: informatie voor familie en vrienden.

  Voor meer informatie over hoe besloten en open groepen op facebook werken en de privacyinstellingen, kijk hier.

  Geneviève over de praatgroep: "Echt helemaal top! Zonder jullie had ik het niet gered!"

  Marijke over de praatgroep: "Wat een fijne groep. Ik heb de hele ochtend huilend doorgebracht door alle herkenning. DIt maakt echt zo'n verschil!"

  Tiffany over de praatgroep: "Zwanger zijn is inderdaad geen ziekte maar een zwangerschap met HG wel. Door deze besloten praatgroep besef ik meer en meer dat ik mij niets moet aantrekken van onwetendheid van anderen".

  Uiteraard kan je ook een kijkje nemen en ons liken op de openbare facebook pagina

  Back To Top