Skip to content

Stichting ZEHG

Groot Zuideveld 152

4271 CD Dussen

RSIN: 853225345

KvK: 58889914

Rekeningnummer: NL98RABO0138707030

Heb je vragen of wil je contact met ons? Stuur en berichtje via het contactformulier hiernaast.

LET OP!

Ben je journalist/redacteur en wil je in contact komen met ons? Stuur dan een email naar media@zehg.nl

  Hoe heet je? (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Je berichtje (verplicht)

  Donaties Tweede druk ZEHG Magazine

  In 2021…

  … lanceerden wij op HG Awarenessday het eerste officiële ZEHG magazine 👇🏼

  …. ontvingen ruim 1250 zorgprofessionals en/of praktijken in mei het ZEHG informatiepakket met ZEHG magazine …. werd het ZEHG magazine meer dan 400 keer gekocht of gedownload via onze webshop …. werden ruim 75 informatiepakketten, inclusief ZEHG magazine, gedoneerd en verzonden aan zorgprofessionals

   

  Februari  2022…

  … krijgen wij nog steeds dagelijks informatiepakket aanvragen en/of donaties binnen én orders in onze webshop, maar… 👇🏼

  We zijn nu bijna door de eerste druk van het ZEHG magazine heen, de interesse en de vraag naar de magazines blijft hoog. Door de drastische tekorten in grondstoffen, lopen de materiaal- en drukkosten hoog op. Om een tweede druk te realiseren, vragen wij jou om hulp!

   

  Door middel van het ZEHG magazine willen wij HG nóg breder op de kaart zetten en aandacht vragen voor deze verwoestende zwangerschapsaandoening. Dit 80-pagina tellende ZEHG magazine staat bomvol informatie, tips en verhalen van zowel vrouwen met HG als zorgprofessionals. Dat het voor zowel zorgprofessionals als zwangeren met HG en hun omgeving een bron van inspiratie en herkenning mag zijn.

   

  Om een tweede druk te realiseren hebben wij een bedrag van € 4.000 nodig. Stichting ZEHG is volledig afhankelijk van donaties, ook voor grote projecten als deze.

   

  Helpen jullie mee?

  Doneren kan via de betaalverzoek

  RABO Betaalverzoek Stichting ZEHG

  (Instagram link in bio) of handmatige overschrijving op rekeningnummer: NL98RABO0138707030 ten name van Stichting ZEHG in Dussen.

  Doneer je via handmatige overschrijving? Vermeld dan even dat het gaat om een donatie voor een tweede druk van het magazine.

  #hyperemesisgravidarum #zwangerschapsmisselijkheid #stichtingzehg #extreemmisselijk #verloskundige #verloskundigenpraktijk #knov #jebentnietalleen #eerstetrimester #tweedetrimester #derdetrimester #ochtendmisselijkheid #misselijkheid #onbegrip #gynaecoloog #voorbereiding #voorbereidingsplan #hgzwangerschap #zwanger #zwangerschap  #nvog  #zwangerschapsaandoening #zwangerschapskwaaltjes #hgmagazine #zehgmagazine #vroedvrouw #dietist #coach #psycholoog

   

  Back To Top