skip to Main Content

Stichting ZEHG is opgericht door vrouwen die zelf hyperemesis gravidarum in hun zwangerschap(pen) hebben meegemaakt. Zij kregen te maken met onbegrip van medisch personeel, gebrek aan informatie en het gevoel er alleen voor te staan met deze aandoening. Dit gaf de motivatie om hier iets aan te willen veranderen.

In 2013 is Stichting ZEHG (Zwangerschapsmisselijkheid en Hyperemesis Gravidarum) opgericht. Waarom "ZEHG"? Omdat de onbekendheid met HG, zowel binnen de medische sector als binnen de sociale omgeving niet goed is. Veel mensen ervaren onbegrip, diagnoses worden niet gesteld of de oorzaak van veelvuldig overgeven wordt als psychisch benoemd.

ZEHG dus dat je HG hebt. ZEHG dat HG een aandoening waar nog veel onbekend over is, maar die zeker niet licht opgevat mag worden.

ZEHG het in de pers, tegen medici, tegen het onderzoeksveld, tegen je vrienden en familie. Onder doelstellingen lees je wat we willen bereiken rondom HG.

Stichting ZEHG: Zwangerschapsmisselijkheid en Hyperemesis Gravidarum
Doneren!

Doneren!

Dankbaar voor alle donaties tot nu toe. Zo’n bedrag hebben we nog niet eerder opgehaald.

Wil jij ons ook helpen groeien zodat wij er in de toekomst kunnen zijn voor al die HG dames na jou of zelfs jullie dochters

ZEHG op Geef.nl

Helaas is een Tikkie verzoek nog niet mogelijk. Tot die tijd kun je gebruik maken van bovenstaande link of je donatie overmaken naar NL 98 RABO 0138707030 ten name van Stichting ZEHG in Dussen.

ZE(H)G HET VOORT🙏🏽🙏🏽❤️

Back To Top
×Close search
Zoeken