Skip to content

Stichting ZEHG

Groot Zuideveld 152

4271 CD Dussen

RSIN: 853225345

KvK: 58889914

Rekeningnummer: NL98RABO0138707030

Heb je vragen of wil je contact met ons? Stuur en berichtje via het contactformulier hiernaast.

LET OP!

Ben je journalist/redacteur en wil je in contact komen met ons? Stuur dan een email naar media@zehg.nl

  Hoe heet je? (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Je berichtje (verplicht)

  Giving Tuesday 2021

  Op #GivingTuesday kunnen jullie een wereld van verschil maken voor vrouwen met Hyperemesis Gravidarum.

  STICHTING ZEHG doet mee aan #GivingTuesdayNL.

  GivingTuesday is een wereldwijde vrijgevigheidsbeweging en is sinds 2019 ook in Nederland actief via hashtag #GivingTuesdayNL. Gezamenlijk vieren we GivingTuesday met miljoenen mensen over de hele wereld die deelnemen aan deze wereldwijde geefdag. GivingTuesday start dit jaar het geefseizoen door mensen te inspireren iets terug te doen op 30 november en het hele jaar door.

  Op 30 november is het wereldwijd Giving Tuesday, de dag om goed te doen voor een ander, om te geven. Stichting ZEHG zet zich in voor zwangeren met Hyperemesis Gravidarum (HG) én hun omgeving. Vaak weet men niet wat te doen om zwangeren met HG te ondersteunen en komen zwangeren met HG veel onbegrip tegen. Stichting ZEHG is er om zowel zwangeren met HG als hun omgeving en zorgprofessionals te informeren over deze ingrijpende zwangerschapsaandoening. Ter ere van Giving Tuesday lanceert Stichting ZEHG op 30 november om 10.00 uur op zowel YouTube als alle social mediakanalen de eerste korte Nederlandstalige informatievideo over Hyperemesis Gravidarum.

  Stichting ZEHG is volledig afhankelijk van donaties. Met jullie donaties kunnen wij onder andere onze website draaiende houden, informatiemateriaal en -pakketten maken en verzenden naar zorgprofesisionals én meer informatievideo’s als deze creëren om meer begrip, bekendheid en kennis voor en over HG te verspreiden.

  GivingTuesday werd in 2012 gelanceerd als een eenvoudig idee: een dag creëren die mensen aanmoedigt om goed te doen. In de afgelopen zeven jaar is dit idee uitgegroeid tot een wereldwijde beweging die honderden miljoenen mensen inspireert om te even, samen te werken en vrijgevigheid te vieren. Mensen tonen op veel manieren hun vrijgevigheid op GivingTuesday. Of het nu gaat om het helpen van een buurman of vreemdeling, komen opdagen voor een probleem of mensen waar we om geven, of geven aan goede doelen, elke daad van vrijgevigheid telt. GivingTuesday heeft miljarden dollars ingezameld voor doelen over de hele wereld

  Maak jij een wereld van verschil voor vrouwen met HG?

  1. Om een donatie makkelijk en veilig te kunnen doen op een manier die bij jou past, hebben we ons aangemeld bij Geef.nl. Via de link kom je op onze pagina bij hen terecht. Via deze link kun je ook direct naar de donatiemodule van Geef.nl gaan.
  2. Een donatie overmaken op ons rekeningnummer NL98RABO0138707030 ten name van Stichting ZEHG (Dussen) kan natuurlijk ook. Inkomsten komen volledig ten goede aan de stichting, de stichting draait op vrijwilligers die geen beloning krijgen voor hun diensten.
  3. Tikkie ZEHG : ZEHG Tikkie Rabobank

   

  Naast een anonieme of eenmalige donatie, kun je er ook voor kiezen om periodieke te doneren. Dit dient geregeld te worden via je eigen bank.

  #GivingTuesday #Hyperemesisgravidarum

  Back To Top