Skip to content

Stichting ZEHG

Groot Zuideveld 152

4271 CD Dussen

RSIN: 853225345

KvK: 58889914

Rekeningnummer: NL98RABO0138707030

Heb je vragen of wil je contact met ons? Stuur en berichtje via het contactformulier hiernaast.

LET OP!

Ben je journalist/redacteur en wil je in contact komen met ons? Stuur dan een email naar media@zehg.nl

  Hoe heet je? (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Je berichtje (verplicht)

  BLOG Tessa; HG is keihard, een tweede HG zwangerschap 8

  Als samen ook eenzaam kan zijn

  Voor mijn gevoel gaan de weken, de dagen, soms zelfs de uren ontzettend langzaam. Elke dag op bed, dezelfde vier muren om me heen. Mijn partner werkt gelukkig thuis en ondersteunt waar mogelijk. Lukt het om te eten? Dan haalt hij het snel op, zodat ik niet misselijk ben of moet overgeven voordat ik beneden ben. Als het lukt, dan kletsen we zelfs nog even. 

  Én toch voelt het zo ontzettend eenzaam. Ik mis het om contact te hebben met anderen, gewoon zoals anders. Met vriendinnen weg gaan, kletsen met collega’s op het werk. Ineens voelt niets meer als vanzelfsprekend. De momenten dat ik contact heb met vriendinnen, collega’s of zelfs met mijn eigen partner kunnen ook niet te lang te zijn. Ging het 5 minuten geleden nog goed? Het volgende moment kan ik het niet eens meer aan. De prikkels. De geuren. Alles komt zó heftig binnen. Hoe kan het, dat samen, zo eenzaam voelt? 

   

  Back To Top