Skip to content

Stichting ZEHG

Groot Zuideveld 152

4271 CD Dussen

RSIN: 853225345

KvK: 58889914

Rekeningnummer: NL98RABO0138707030

Heb je vragen of wil je contact met ons? Stuur en berichtje via het contactformulier hiernaast.

LET OP!

Ben je journalist/redacteur en wil je in contact komen met ons? Stuur dan een email naar media@zehg.nl

  Hoe heet je? (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Je berichtje (verplicht)

  Boek over HG: De kleine dappere ridder

  Hoe meer bekend HG wordt, hoe beter. Daarom zijn we als stichting erg blij met initiatieven zoals dit boekje van HG-survivor Ilse Freeke. ‘De kleine dappere ridder & het paard’ is het verhaal van een vrouw met HG.

  In het boekje wordt door middel van korte, heldere verhalen zichtbaar dat Hyperemesis Gravidarum afwijkt van gewone zwangerschapsmisselijkheid en dat de kennis over deze ziekte tot op heden, juist ook in de medische wereld, onvoldoende is. Het boek gaat over kleine sterretjes in een pikzwarte nacht en over hoe het is om ziek te zijn, terwijl je jezelf totaal onbegrepen voelt. Het is een boek over hoop en wanhoop en het laat, wanneer je goed proeft, een bitterzoete nasmaak achter.

  Door de opzet van het boek kan het een eye-opener zijn voor mensen langs de zijlijn en tevens een grootse bemoediging voor hen die nog dagelijks in gevecht zijn met HG.

  Wil je het boek bestellen om meer over HG te ontdekken, en de ziekte van extreme misselijkheid en overgeven beter te begrijpen? Dat kan via De Kleine Dappere Ridder. Op deze site kun je ook alvast een hoofdstuk proeflezen. Van elk verkocht boekje gaat € 1,- als donatie naar Stichting ZEHG, zodat wij ons belangrijke werk kunnen blijven doen.

  Back To Top