skip to Main Content

Stichting ZEHG is opgericht door vrouwen die zelf hyperemesis gravidarum in hun zwangerschap(pen) hebben meegemaakt. Zij kregen te maken met onbegrip van medisch personeel, gebrek aan informatie en het gevoel er alleen voor te staan met deze aandoening. Dit gaf de motivatie om hier iets aan te willen veranderen.

In 2013 is Stichting ZEHG (Zwangerschapsmisselijkheid en Hyperemesis Gravidarum) opgericht. Waarom "ZEHG"? Omdat de onbekendheid met HG, zowel binnen de medische sector als binnen de sociale omgeving niet goed is. Veel mensen ervaren onbegrip, diagnoses worden niet gesteld of de oorzaak van veelvuldig overgeven wordt als psychisch benoemd.

ZEHG dus dat je HG hebt. ZEHG dat HG een aandoening waar nog veel onbekend over is, maar die zeker niet licht opgevat mag worden.

ZEHG het in de pers, tegen medici, tegen het onderzoeksveld, tegen je vrienden en familie. Onder doelstellingen lees je wat we willen bereiken rondom HG.

Stichting ZEHG: Zwangerschapsmisselijkheid en Hyperemesis Gravidarum
ICHG2019 Early Bird Tickets

ICHG2019 early bird tickets

De ICHG organisaties en Stichting ZEHG presenteren met trots het 3e International Colloquium on Hyperemesis Gravidarum, ICHG 2019.

Dit inspirerende tweedaags evenement in het hart van Amsterdam brengt de meest toonaangevende researchers en vooraanstaande medici op het gebied van Hyperemesis Gravidarum samen en biedt dé kans om op de hoogte gesteld te worden van de laatste onderzoeksresultaten en innovatieve behandelmethoden voor deze complexe aandoening.

Meer informatie en early bird tickets:
https://www.hgresearch.org/ichg2019/

Back To Top
×Close search
Zoeken