Skip to content

Stichting ZEHG

Groot Zuideveld 152

4271 CD Dussen

RSIN: 853225345

KvK: 58889914

Rekeningnummer: NL98RABO0138707030

Heb je vragen of wil je contact met ons? Stuur en berichtje via het contactformulier hiernaast.

LET OP!

Ben je journalist/redacteur en wil je in contact komen met ons? Stuur dan een email naar media@zehg.nl

  Hoe heet je? (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Je berichtje (verplicht)

  Donatie bedrijven

   

   

  In 2013 is Stichting ZEHG in het leven geroepen door vier voor elkaar onbekende vrouwen die het avontuur aangingen. Alle vier HG-survivors met in hun rugzak ieder een eigen verhaal en ervaring. De dromen waren groot evenals het enthousiasme en de inzet. Eén ding stond voorop: strijden voor de vrouwen met HG!

  Nu een aantal jaren later is stichting ZEHG groter gegroeid, maar dat is niet zonder slag of stoot gegaan. Diverse uitdagingen kwamen op ons pad waar wij als team weerstand tegen boden. Zo hebben wij een plek gecreëerd waar lotgenoten ervaringen kunnen delen en hulp kunnen vragen. We hebben contacten gelegd met de medische wereld en er voor gezorgd dat HG op diverse manieren in beeld is gekomen bij zowel medici als de mainstream media. Steeds meer medici weten inmiddels ook onze stichting te vinden en verwijzen door naar ons. Maar ook voor vrouwen met HG en HG-survivors zetten we ons in. Onze besloten praatgroep op Facebook is immens gegroeid en de sfeer is er eentje van begrip voor elkaar. Onze jaarlijks terugkerende lotgenotendag wordt elk jaar drukker bezocht.

  Prachtig natuurlijk, maar… ons doel is hiermee nog niet behaald.

  WIJ WILLEN MEER…

  Helaas zijn wij afhankelijk van donaties en giften. Giften en donaties die we kunnen besteden om:
  – folders kunnen laten drukken en deze zelf kunnen verspreiden naar gynaecologen en verloskundigen in plaats van dat we daar jullie voor moeten vragen;
  – de website in de lucht kunnen houden;
  – de maandelijkse bankkosten kunnen betalen;
  – een stand kunnen huren op beurzen die een link hebben met HG;
  – een landelijk protocol voor de behandeling van HG

  Zelfs voor 1 euro per jaar zorg jij voor die vrouwen die na jou zwanger raken. Pay it forward!

  OOK BEDRIJVEN KUNNEN DONEREN
  Onlangs ontvingen wij een mooie donatie van Damen Naval en Damen Yachting

  Damen Naval en Damen Yachting zijn onderdelen van de Damen Shipyards group een Nederlands scheepsbouwconcern met meer dan dertig werkmaatschappijen in binnen- en buitenland en hoofdkantoor in Gorinchem. Het bedrijf kenmerkt zich door vergaande standaardisatie en modulaire bouw. Kleinere schepen als sleepboten, werkschepen en patrouillevaartuigen worden ‘op voorraad’ gebouwd. Het concern levert zeer diverse schepen van allerlei omvang. Een van de medewerksters heeft HG tijdens haar zwangerschappen gehad.

  Damen Naval & Damen Yachting

  Hartelijk bedankt voor jullie bijdrage! Daar kunnen wij mooie dingen mee doen.

  Elke donatie werkt mee aan het groter worden van Stichting ZEHG. Zowel die ene euro per lid van de praatgroep als een grotere donatie door bedrijven. Stichting ZEHG ziet donaties niet als vanzelfsprekend. Het is bijzonder om het eenvoudige feit dat vrouwen die HG hebben gehad, van grote waarde zijn voor de vrouwen die na hen komen. In de praatgroep ligt de waarde in steun en advies, door te doneren zorg je voor het voortbestaan en het steeds bekender worden van Stichting ZEHG.
  Toen wij als bestuursleden aan het avontuur van Stichting ZEHG begonnen, besloten wij om het verschil te maken.
  Helpen jullie ons mee? Maken jullie ook het verschil, samen met ons?

  Doneren kan via rekeningnummer NL98RABO0138707030 ten name van Stichting ZEHG in Dussen of via de donatiemodule van Geef.nl

  Back To Top