Skip to content

Stichting ZEHG

Groot Zuideveld 152

4271 CD Dussen

RSIN: 853225345

KvK: 58889914

Rekeningnummer: NL98RABO0138707030

Heb je vragen of wil je contact met ons? Stuur en berichtje via het contactformulier hiernaast.

LET OP!

Ben je journalist/redacteur en wil je in contact komen met ons? Stuur dan een email naar media@zehg.nl

  Hoe heet je? (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Je berichtje (verplicht)

  Je kunt je nu opgeven voor de HG-lotgenotenmiddag op 4 oktober

  Op zaterdagmiddag 4 oktober organiseren we voor het eerst een lotgenotenmiddag voor vrouwen die HG hebben gehad. Deze bijeenkomst is gepland bij PGOSupport in Utrecht (Daltonlaan 600).

  Het doel van de middag is met name het uitwisselen van ervaringen met andere vrouwen die HG hebben gehad. Daarbij kunnen het verwerken van een HG-zwangerschap of het voorbereiden van een nieuwe HG-zwangerschap onderwerpen van gesprek zijn. Het exacte programma volgt nog.

  Voor ons is deze lotgenotenmiddag ook een moment om te kunnen polsen wat jullie wensen zijn met betrekking tot de stichting.

  Voor het bijwonen van de lotgenotenmiddag vragen wij een bijdrage in de kosten van 5 euro. Dit bedrag gebruiken wij om de middag te organiseren en voor de huur van de ruimte (een eventueel positief saldo komt ten goede van stichting ZEHG). Een hoger bedrag bijdragen dan 5 euro mag natuurlijk ook!

  Wil je je opgeven voor deze lotgenotenmiddag? Stuur dan een mail aan info@zehg.nl met je gegevens en maak je bijdrage voor 15 september over op rekeningnummer NL98RABO0138707030 ten name van Stichting ZEHG onder vermelding van je naam (zodat we mail en bijdrage kunnen matchen).
  We hopen dat we jullie daar zien!

  Back To Top