Skip to content

Stichting ZEHG

Groot Zuideveld 152

4271 CD Dussen

RSIN: 853225345

KvK: 58889914

Rekeningnummer: NL98RABO0138707030

Heb je vragen of wil je contact met ons? Stuur en berichtje via het contactformulier hiernaast.

LET OP!

Ben je journalist/redacteur en wil je in contact komen met ons? Stuur dan een email naar media@zehg.nl

  Hoe heet je? (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Je berichtje (verplicht)

  ZEHG goes to USA

  Zoals jullie weten zijn wij aangesloten bij International Collaboration Hyperemesis Gravidarum (ICHG)
  Dit is het enige wereldwijde congres over Hyperemesis Gravidarum. Wetenschappers, artsen, verloskundigen en diëtisten van USA tot Australië tot Nederland komen hier bijeen.

  De afgelopen jaren vonden deze congressen plaats in Windsor, UK (2017), Amsterdam, mede mogelijk gemaakt door ZEHG (2019), en London, UK (2022).

  ZEHG belicht het patiënten-perspectief bij veel wetenschappelijk onderzoeken, ook bij verschillende onderzoeken die tijdens het ICHG gepresenteerd worden. Dat blijven we de komende jaren doen, met de verwachting dat er voor onze dochters er een oplossing voor HG gevonden wordt.

  Het is dus zeer belangrijk dat wij dit enige wereldwijde congres blijven bijwonen en zojuist is bekend geworden dat het volgende ICHG-congres zal plaatsvinden in: California, USA in november 2024.

  Wij zouden dolgraag nog meer voor onze doelgroep willen betekenen en hierbij aanwezig willen zijn met liefst twee afgevaardigden namens ZEHG om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. De kosten van vliegtickets, accommodatie, transport/openbaar vervoer en tickets symposium komen rond EUR 8.000

  Dit doel kan alleen bereikt worden met jullie hulp. Als non-profit organisatie zijn wij echt afhankelijk van donaties. Wij krijgen géén subsidies. Al zijn we met grote donaties natuurlijk erg blij, met slechts 1 euro per persoon komen we er uiteindelijk ook. Dus doneer datgene wat bij jou past en draag zo bij aan betere zorg bij HG nu en in de toekomst. Zo kunnen wij hopelijk ons doel bereiken:

  ZEHG goes to USA

  Doneren kan via Rabo betaalverzoek: ZEHG goes to USA betaalverzoek

  Of overmaken op rekeningnummer NL98RABO0138707030 ten name van Stichting ZEHG in Dussen onder vermelding van ZEHG goes to USA

  Back To Top