Skip to content

Stichting ZEHG

Groot Zuideveld 152

4271 CD Dussen

RSIN: 853225345

KvK: 58889914

Rekeningnummer: NL98RABO0138707030

Heb je vragen of wil je contact met ons? Stuur en berichtje via het contactformulier hiernaast.

LET OP!

Ben je journalist/redacteur en wil je in contact komen met ons? Stuur dan een email naar media@zehg.nl

  Hoe heet je? (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Je berichtje (verplicht)

  Zehg in het nieuws

  Stichting ZEHG heeft verschillende werkgroepen geformeerd, waaronder de werkgroep HG in het nieuws. En juist deze werkgroep heeft de afgelopen maanden hard gewerkt. En dat zie je… online en in verschillende tijdschriften.

  Heel recent stond er een artikel over HG in het online magazine Famme. Hierin kun je een interview lezen met Jessica, vrijwilligster bij ZEHG. Jessica stond ook met een stukje in Margriet. Dat artikel had de aandacht getrokken van een mevrouw die wel 54 jaar geleden met HG te kampen had en nu pas ontdekte wat zij nou eigenlijk had. Fijn dat wij niet alleen de huidige zwangeren kunnen helpen, maar ook duidelijkheid kunnen geven aan mensen waarbij dat al een tijdje geleden is.

  Christel, bestuurslid van stichting ZEHG, stond met een artikel in Mijn Geheim. En ook in het vakblad Nataal stond een column over HG, bestuursvoorzitter Rosa had deze geschreven. Een overzicht van heel veel artikelen in de pers vind je hier!

  Ben jij nog ergens anders artikelen over HG tegen gekomen? Laat het ons weten!

  Heb je zelf te maken met HG, of heb je in jouw vakgebied te maken met vrouwen met zwangerschapsmisselijkheid of HG? Dan bieden we je graag een platform om een column over jouw ervaringen te schrijven op deze site. 

  Je kunt hierover mailen naar info@zehg.nl

   

  (photocredit S. Carter)

  Back To Top