Skip to content

Stichting ZEHG

Groot Zuideveld 152

4271 CD Dussen

RSIN: 853225345

KvK: 58889914

Rekeningnummer: NL98RABO0138707030

Heb je vragen of wil je contact met ons? Stuur en berichtje via het contactformulier hiernaast.

LET OP!

Ben je journalist/redacteur en wil je in contact komen met ons? Stuur dan een email naar media@zehg.nl

  Hoe heet je? (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Je berichtje (verplicht)

  Update onderzoek cortisol en HG

  Beste Zwangeren

  Wederom iedereen die al meedoet aan het onderzoek heel erg bedankt daarvoor! Het loopt lekker. De laatste inclusies zijn nu binnen in totaal zijn dat er 86 geworden. Helaas zijn er een paar mensen afgevallen door bijvoorbeeld een miskraam, maar ook omdat ze het toch te zwaar vonden de lijsten dagelijks in te moeten vullen, of ze waren deze lijsten kwijt geraakt als gevolg van een verhuizing ( op de een of andere manier zijn zwangeren altijd of aan het verbouwen of aan het verhuizen :) ). Wel geeft mij dit steeds weer het inzicht dat ik veel van mensen vraag, als ze al zo misselijk zijn ze dan ook nog de lijsten voor mij scoren, daarom voor alle mensen die dit hebben gedaan heel erg bedankt…

  Momenteel krijg ik nog regelmatig aanmeldingen binnen voor deelname aan het onderzoek, en dat zijn vrouwen die heel vroeg zwanger zijn. Voor ik begon met dit onderzoek wilde ik graag vrouwen includeren vanaf deze termijn, omdat HG zich vaak dan al openbaart. Voor vervolg onderzoek (dat er zeker gaat komen) week ik dan ook dat ik me weer op deze site zal melden met de vraag naar mensen die mee willen werken. Van de mensen die zich nu nog aanmelden vraag ik dan ook of ik de mailadressen mag bewaren.

  Wat nu nog rest met betrekking tot het onderzoek is het invoeren van de laatste gegevens in SPSS een programma voor  statistische verwerking van onderzoeksgegevens, nog een paar haarplukjes afnemen, en dan al het haar laten analyseren. Dit laatste gaat in januari gebeuren in Rotterdam door een promovendus in het Erasmus medisch centrum. Als ik deze informatie heb, voer ik dit ook in SPSS in en dan kan ik conclusies gaan trekken. Wanneer de masterthese is geschreven zal ik een samenvatting daarvan naar deze site sturen.

  Nogmaals iedereen heel erg bedankt voor de medewerking en ik zal jullie op de hoogte houden.

  Vriendelijke groet

  Gea Vije

  Back To Top