skip to Main Content

Stichting ZEHG is opgericht door vrouwen die zelf hyperemesis gravidarum in hun zwangerschap(pen) hebben meegemaakt. Zij kregen te maken met onbegrip van medisch personeel, gebrek aan informatie en het gevoel er alleen voor te staan met deze aandoening. Dit gaf de motivatie om hier iets aan te willen veranderen.

In 2013 is Stichting ZEHG (Zwangerschapsmisselijkheid en Hyperemesis Gravidarum) opgericht. Waarom "ZEHG"? Omdat de onbekendheid met HG, zowel binnen de medische sector als binnen de sociale omgeving niet goed is. Veel mensen ervaren onbegrip, diagnoses worden niet gesteld of de oorzaak van veelvuldig overgeven wordt als psychisch benoemd.

ZEHG dus dat je HG hebt. ZEHG dat HG een aandoening waar nog veel onbekend over is, maar die zeker niet licht opgevat mag worden.

ZEHG het in de pers, tegen medici, tegen het onderzoeksveld, tegen je vrienden en familie. Onder doelstellingen lees je wat we willen bereiken rondom HG.

Stichting ZEHG: Zwangerschapsmisselijkheid en Hyperemesis Gravidarum
Folders Bestellen Of Sponsoren

Folders bestellen of sponsoren

Wil jij folders met informatie over hyperemesis gravidarum in je praktijk neerleggen? Of wil je deze naar jouw zorgverlener laten versturen? Dat kan via het bestelformulier. http://www.zehg.nl/…/bestelformulier-folders-hyperemesis-g…/

Stichting ZEHG is volledig afhankelijk van donaties. Om de kosten van het drukken en verzenden van de folders te kunnen dekken, vragen we hiervoor een kleine bijdrage.

Help jij mee om informatie over HG te verspreiden? Sponsor dan een informatiepakketje en laat die naar jouw zorgverlener versturen!

Ook als bedrijf kun je informatiepakketjes sponsoren! Dit vermelden we met link op onze facebookpagina en vanaf 5 pakketjes ook op onze website (eventueel met een klein logo). Heb je hier interesse in, stuur ons dan een berichtje!

 

Back To Top
×Close search
Zoeken